دانشکده تغذیه و علوم غذایی
مراسم تقدیر بمناسبت روز جهانی کار و کارگر در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
به مناسبت روز جهانی کار و کارگر مراسم روز کارگر در دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر «سیاوش باباجعفری» رئیس دانشکده با تبریک روز کارگر، جایگاه کار و کارگر در اسلام را خاص و ویژه دانست و افزود: کارگران قشر نجیب و زحمت کش جامعه هستند و بنا به فرمایش پیامبر اکرم (ص) که دست کارگر را باید بوسید، همه افرادی که در جامعه مسئولیت دارند باید نیروی کارگر را تکریم و احترام به آنها را سرلوحه امور خود قرار دهند.
همزمان با هفته بزرگداشت روز کارگر،مراسم تقدیر و تشکراز زحمات کارگران دانشکده روز چهارشنبه 12 اردیبهشت 1403 با حضور مسئولین دانشکده برگزار شد، دراین مراسم با اهدای هدیه از زحمات و تلاشهای این عزیزان قدردانی شد .ف.نوروزی فرد